Samenwerking

P E I D A X kan gemaakt worden door de steun van vele professionele vrienden. Graag stel ik de belangrijkste voor:

Ronald Schinkelshoek

900
Ronald

Studio Schinkelshoek is gespecialiseerd in de veelzijdige techniek van het het maken en reproduceren van beelden.
Ronald is meedenker en uitvoerder voor alle soorten opdrachtgevers uit de culturele sector. Hij kan vrijwel alles op het gebied van beeldende kunst, vormgeving en special props.

Ronald geeft me enorm veel feedback op mijn ideeën, van verhaallijn tot poster, van beelddetail tot mijn aanpak. Samen met hem heb ik alle props gemaakt en uitgewerkt. Dankzij Ronald is Peidax levensecht!

Mark van Dooren

Mark
Mark

Mark van Dooren is de directeur van de Gelderlandfabriek die hij samen met ‘de Fabriekers’ tot een nieuwe creatieve hotspot heeft uitgebouwd. Ontmoeting staat centraal in deze stoere industriële omgeving waar hij gedurfd programmeert.

Mark heeft enorm veel ervaring in het produceren, gewoon neerzetten van hele grote evenementen. Hij kon me meteen vertellen hoe ik alles moest aanpakken. Mark helpt met het plannen, stelt me de goede vragen en blijft meekijken en meedenken. Waardoor ik (en ook mijn omgeving) het vertrouwen heb dat ik mijn film zelf, in eigen beheer, kan maken!

Harco Rutgers

cc3d-e32c-4af9-8de6-fe22a4ba04a2
Harco

Harco is (geluids)kunstenaar, ontwerper (3D/2D/web), website ontwikkelaar, eigenaar van een platenlabel en een mini-podium, programmeur en DJ.
Hij werkt in een breed creatief veld, waarin hij veel verschillende disciplines combineert en samenwerkt met anderen.

Harco is gespecialiseerd in muziek en geluiden en heeft daar over een enorme brede kennis. Hij denkt mee met de geluiden in de film en helpt met het vinden van de beste theme song. Ik ben super blij dat P E I D A X een herkenbaar eigen geluid heeft!